SEIKKAILU ON PÄÄTTYNYT

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

SEIKKAILU-VALKAMA oli Uudenmaan Partiopiirin kesätapahtuma, jossa pystyi kiertää erilaisia aktiviteettipisteitä ympäri Uudenmaan maakuntaa 9.-13.7.! Mukaan osallistui myös paljon ei-vielä-partiolaisia!

SEIKKAILU MEDIASSA

Artikkeleita seikkailuun liittyen

yleinen

Seikkailu on alkanut!

Seikkailu on alkanut, hurraa! Ainakin Maakravun merihädässä on jo havaittu vilinää. Tässä tärkeimmät nostot seikkailusi tueksi: Muista osallistujaranneke! Rannekkeen jakopisteet löydät täältä. Pakkaa mukaan oikeat varusteet, eväät tai ruoanlaittovälineesi sekä paljon seikkailumieltä! Tarkista aina seuraavan kohteesi tiedot ennen kuin lähdet liikkeelle! Muutokset päivitetään rastikorteille, taulukkoon ja ilmoitetaan tiedotus-WhatsAppissa. Ilmoita joukkueesi mukaan seikkailevaksi Seppo.io:ssa! Pelikoodin löydät

Lue lisää »
Uncategorized

Rasteja aikuisille

Tule nauttimaan ihanasta värimaailmasta maalaamalla hiustenkuivaajalla, tanssimaan salsaa tai pelaamaan paintbalia. Tapaa ystäviä ja tee raclette-treffit vanhojen partiotuttujen kanssa. Oletko koskaan pelannut pehmojouskarihippaa tai kokeillut kuplafutiksia? Joko olet uskaltautunut nauttimaan SUP-lautailusta? Tutustu Aleksis Kiven Museoon tai miilunpolttajan tarinaan. Hyppää Lättähatun kyytiin ja tee kävelykierros Porvoossa. Milloin olet viimeksi tehnyt linnunpöntön? Kiinnostaako kiertotalous ja perinteiset työmenetelmät?

Lue lisää »
Uncategorized

Rasteja Samoajille ja Vaeltajille

Samoajille ja Vaeltajille suunnattuja rasteja on paljon! On VR-kokemusta, maatapitkin Benji, kuplafutikset, Liiku meloen, suppaillen tai lättähattu-junalla. Kiipeile, käy Itämeri Ploggingissa, käy Valkaman pehmiskiskalla ja leirituotemyymälässä. Suorita valvomislilja tai osallistu biljarditurnaukseen. Suoritudutko Army radasta, tule kokeilemaan. Vai miten olisi pehmojouskarihippa tai kokonainen paintball-retki. Keskiaikaisia taidonnäytteitä, opettele historiallista tanssia tai tutustu ikivanhaan hiilen valmistukseen miilunpolttajan kylässä.

Lue lisää »