#astuajanaallokkoon

#astuajanaallokkoon

– Valkama2020+1 ASKELMERKKI

Nyt pääset virittäytymään kesän leiritunnelmaan! Ennakko- ja etätehtävät tempaavat mukaansa ennen leiriä ja nostattavat leirifiilistä lippukunnassa ja kotona.

Elämme ihmeellisiä aikoja. Joskus saa tavata ystäviä ja hetken päästä saa tavata vain verkon välityksellä kotoa käsin. Piirileiri Valkama2020; uuden vuosikymmenen paras leiri ikinä kohtasi tämän kesällä 2020. Emme saaneetkaan tavata 50 henkilöä suuremmilla joukoilla. Uusimaa suljettiin kokonaan keväällä 2020 ja uusia ohjeita suojautumisesta ja käsihygieniasta tuli tasaiseen tahtiin. Partio siirtyi etäkoloiluun.

Nyt Piirileiri Valkama2020+1 on tulossa kesällä 2021. #astuajanallokkoon – askelmerkillä haluamme tarjota jo maistiaisi leiriltä ja mahdollisuuden tulla osaksi Valkama-henkeä. Haastamme kaikki lippukunnat astumaan ajan aallokkoon ja muistelemaan, kokemaan ja luomaan partioon 2020-luvulle perinteitä. Tehtäväpakettien tekemisestä merkkinä on #astuajanaallokkoon – kangasmerkki. 

Merkit voi tilata lähettämällä sähköpostilla tiedot tilaavasta lippukunnasta ja merkkien lukumäärästä osoitteeseen valkama@partio.fi. Merkit 2€/kpl

Tule Sepeteuksen matkaan!

#astuajanaallokkoon merkki koostuu kolmesta #askelkokonaisuudesta; KAUTTA AIKAIN, TÄSSÄ&NYT sekä MATKALLA TULEVAISUUTEEN. Jokaiselle ikäkaudelle on #askeleissa neljä tehtävää eli yhteensä 12 #askelta otettavana ja upea merkki on ansaittu. Samalla kun valmistaudutaan tulevaan Valkama2020+1 leiriin, päästään nauttimaan eri puolilla Uuttamaatta tehtyjen tehtävien hedelmistä someen tallennettujen kuvien mukana. Käyttäkää sometunnuksina mm. #valkama2020+1 #astuajanaallokkoon #uusimaapartio #partioscout

#askel 1 KAUTTA AIKAIN

“Jotta voi elää nykyhetkessä ja kehittää tulevaa, täytyy tuntea historiansa.”

*Tehtävän nimeä painamalla pääset tehtävään.*

[wptb id=844]

#askel 2 TÄSSÄ&NYT

[wptb id=847]

#askel 3 MATKALLA TULEVAISUUTEEN

[wptb id=853]