SEIKKAILU ON PÄÄTTYNYT

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

Rastit ja reitit

Museojuna sunnuntaina 11.7.

Hyödynnä seikkailussa myös sunnuntaina 11.7. liikennöivä elämyksellinen junayhteys Kerava – Porvoo -välillä! Juna kuuluu seikkailulipun hintaan. 

 

Kerava

NikkiläPorvoo
Lähtö klo 10.25klo 10.40Perillä klo 11.31
Lähtö klo 13.15klo 13.30Perillä klo 14.21
   
PorvooNikkiläKerava
Lähtö klo 12.00klo 12.50Perillä klo 13.04
Lähtö klo 14.35klo 15.25Perillä klo 15.39

Julkinen liikenne + pyörä

  • Lähijunissa pyörän saa kuljettaa maksutta
  • Tuusulan busseissa saa kuljettaa pyörän maksutta. Lue lisää täältä.

Ladattavat sovellukset:

 

Seppo.io

Seppo.io toimii seikkailun pelialustana, voit ladata Seppo-sovelluksen sovelluskaupasta tai pelata osoitteessa play.seppo.io. Seposta näet liikkuessasi helpoiten rastien sijainnit ja ohjeet.

 

112 sovellus 

Turvallisuussyistä kannattaa jokaisen ladata puhelimeen 112 sovellus, jonka kautta voi soittaa apua hädän sattuessa. Sovelluksesta soittamalla hätäkeskus saa tiedon soittajan sijainnista. 

 

Duunikoutsi 

Jos osallistut Duunikoutsi-rastille, tarvitset tähän erillisen sovelluksen. Duunikoutsi-rastiin voit osallistua mistä vaan!

 

Olennaista seikkailun aikana

 

Seppo.io pelikoodi

  • Avaa seppo-sovellus tai mene osoitteeseen play.seppo.io ja syötä pelikoodi kenttään. Pelikoodin löydät osallistujille lähetetystä sähköpostista.

  • Seuraavaksi syötä ryhmäsi nimi 

    • Alkuun laitetaan lippukunnan lyhenne, alaviiva ja sitten ryhmän nimi, esim. TyTy_Kärpät

  • Tämän jälkeen voit alkaa kiertämään rasteja. Osa rasteista on paikkasidonnaisia ja aukeavat kun olet tarpeeksi lähellä rastia ja osa tehtävistä ovat koko ajan auki. Jos Sepon kanssa on ongelmaa laita viestiä 044 756 2603 niin autamme heti kun kerkeämme. 

 

Rastipisteiden tunnukset

Sepossa rastin nimen edessä on rastipisteen numero sekä kategoriasta kertova kirjain. Kirjaimet tarkoittavat seuraavaa: 

M = miehitetty rasti. Rastilta löytyy opastava henkilö, joka ohjaa sinut tekemisen äärelle.

O = omatoimirasti. Rastilta löytyy tarvikkeet ja ohjeet tekemiseen. Näitä voi löytyä myös miehitetyiltä rasteilta, jolloin voit käydä kysymässä rastihenkilöltä apua ja tietoja. Tällaisen rastiin voit myös tehdä muualla kuin Seikkailun virallisella rastipaikalla, jos hankit tarvittavat materiaalit itse

V = virtuaalinen rasti. Tämä rasti löytyy vain Seposta ja saat sen tehtyä kokonaan Sepossa. Osa näistä voi olla paikkaan sidottuja eli pääset tekemään tehtävän vain tietyssä sijainnissa.

E = ei-mihinkään-sidottu rasti. 

 

SEIKKAILU-RANNEKE

OLETKO ILMOITTAUTUNUT JO SEIKKAILUUN? KATSO MISTÄ PYSTYT NOUTAMAAN SEIKKAILU-RANNEKKEESI!

AJANKOHTAISTA

yleinen

Seikkailu on alkanut!

Seikkailu on alkanut, hurraa! Ainakin Maakravun merihädässä on jo havaittu vilinää. Tässä tärkeimmät nostot seikkailusi tueksi: Muista osallistujaranneke! Rannekkeen jakopisteet löydät täältä. Pakkaa mukaan oikeat varusteet, eväät tai ruoanlaittovälineesi sekä paljon seikkailumieltä! Tarkista aina seuraavan kohteesi tiedot ennen kuin lähdet liikkeelle! Muutokset päivitetään rastikorteille, taulukkoon ja ilmoitetaan tiedotus-WhatsAppissa. Ilmoita joukkueesi mukaan seikkailevaksi Seppo.io:ssa! Pelikoodin löydät

Lue lisää »
Uncategorized

Rasteja aikuisille

Tule nauttimaan ihanasta värimaailmasta maalaamalla hiustenkuivaajalla, tanssimaan salsaa tai pelaamaan paintbalia. Tapaa ystäviä ja tee raclette-treffit vanhojen partiotuttujen kanssa. Oletko koskaan pelannut pehmojouskarihippaa tai kokeillut kuplafutiksia? Joko olet uskaltautunut nauttimaan SUP-lautailusta? Tutustu Aleksis Kiven Museoon tai miilunpolttajan tarinaan. Hyppää Lättähatun kyytiin ja tee kävelykierros Porvoossa. Milloin olet viimeksi tehnyt linnunpöntön? Kiinnostaako kiertotalous ja perinteiset työmenetelmät?

Lue lisää »
Uncategorized

Rasteja Samoajille ja Vaeltajille

Samoajille ja Vaeltajille suunnattuja rasteja on paljon! On VR-kokemusta, maatapitkin Benji, kuplafutikset, Liiku meloen, suppaillen tai lättähattu-junalla. Kiipeile, käy Itämeri Ploggingissa, käy Valkaman pehmiskiskalla ja leirituotemyymälässä. Suorita valvomislilja tai osallistu biljarditurnaukseen. Suoritudutko Army radasta, tule kokeilemaan. Vai miten olisi pehmojouskarihippa tai kokonainen paintball-retki. Keskiaikaisia taidonnäytteitä, opettele historiallista tanssia tai tutustu ikivanhaan hiilen valmistukseen miilunpolttajan kylässä.

Lue lisää »

SEIKKAILE MOBIILISTI!

SEIKKAILUVALKAMA-ALUSTA TOIMII JOKAISELLA LAITTEELLA. SEIKKAILET SITTEN TIETOKONEELLA, TABLETILLA TAI MOBIILILAITTELLA.

SEIKKAILU SOMESSA